Antrenamentele de grup dedicate cetatenilor Sectorului 3 reprezinta startul propriu-zis al proiectului ”Educatie prin miscare”.

Ele se vor desfasura in Parcul Al.I. Cuza, în perioada 17 octombrie – 28 noiembrie 2017, cu frecventa de 2 ori pe saptamana. Informatiile cu privire la ziua si ora antrenamentului se vor furniza saptamanal pe mail participantilor, ce s-au inscris in prealabil. Punctul de intalnire cu antrenorii este conform hartii de mai jos, pe aleea principala din fata scenei mari.

In cadrul antrenamenetelor se vor parcurge urmatoarele etape:

 1. inscrierea participantilor la antrenamente prin intermediul formularului online (http://eliterunning.ro/inscrieri-la-antrenamente/)
 2. start oficial antrenamente incepand cu 17 octombrie 2017
 3. evaluarea participantilor ca nivel de pregatire si obiectiv sportiv personal (cursa aleasă de fiecare participant, dupa cele 7 saptamani de antrenamente)
 4. impartirea pe grupe in functie de tipul cursei si nivelul de pregatire
 5. definirea unor programe de antrenament specifice fiecarei grupe
 6. pregatirea propriu-zisa a lotului de 100 de persoane dpv fizic cat si dpv cunostiinte de nutritie, echipament, prevenire accidentari, notiuni specifice alergarii
 7. finalizare antrenamente, ultimul antrenament avand loc pe 28 noiembrie 2017
 8. participarea la competitia de alergare “Maraton 1 Decembrie” din data de 1 Decembrie 2017 la una din curse

Locuitorii Sectorului 3 vor primi GRATUIT in functie de prezenta la antrenamente (minimum 5 prezente la antrenamentele Educatie prin Miscare):

 • tricouri tehnice de alergare cu care vor putea sa participe si la antremente si
 • inscrierea la cursa preferata din cadrul  “Maratonului 1 Decembrie”

Conditiile pentru a beneficia de cele de mai sus sunt:

 1. Sa fie inscrisi la antrenamente prin intermediul formularului online (http://eliterunning.ro/inscrieri-la-antrenamente/)
 2. Sa faca dovada ca au domiciliul in Sectorul 3
 3. Sa participe la cel putin 5 sedinte de antrenament

Numarul maxim de tricouri si inscrieri gratuite ce s-au alocat pentru locuitorii Sectorului 3 este de 100.

Daca numarul maxim de 100 locuri alocate locuitorilor sectorului 3 care se inscriu la antrenamente si la “Cursa cetatenilor Sectorului 3” nu sunt ocupate, numarul de tricouri ramase se aloca in ordinea inscrierilor celorlalti participanti la “Cursa cetatenilor Sectorului 3” care au platit taxa de inscriere.
De mentionat ca marimile tricourilor (S-XL) atat pentru barbati, cat si pt femei,  sunt alocate fiecaruia in limita stocului disponibil!!!
Nota: inscrierea la antrenamente se poate face si ulterior datei de 17 octombrie, insa ele vor fi validate in functie de resursele disponibile la momentul inscrierii.

Finalul proiectului “Educatie prin miscare” il reprezinta competitia de alergare “Maratonul 1 Decembrie” – Editia a 7-a, competitie dedicata Zilei Nationale si Marii Uniri.

Maratonul 1 Decembrie va avea loc pe 1 Decembrie 2017, in intervalul orar 09.00-15.00, in Parcul Al. I. Cuza din Sectorul 3 si in cadrul lui se vor desfasura urmatoarele probe:

 • Maratonul “1 Decembrie”, 42.2 km

 • Semimaratonul “E.ON Flash”, 21.1 km

 • Cursa “Carrefour Park Lake”, 10.6 km

 • Cursa fotoliilor rulante, 3.2km

 • Cursa Cetatenilor Sectorului 3, 3.5km

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search