Antrenamentele de grup dedicate cetatenilor Sectorului 3 reprezinta startul propriu-zis al proiectului ”România 100 – Educatie prin miscare”.

Ele se vor desfasura in Parcul Al.I. Cuza, în perioada 15 octombrie – 27 noiembrie 2018, cu frecventa de 2 ori pe saptamana. Informatiile cu privire la ziua si ora antrenamentului se vor furniza saptamanal pe mail participantilor, ce s-au inscris in prealabil. Punctul de intalnire cu antrenorii este conform hartii de mai jos, pe aleea principala din fata scenei mari.

In cadrul antrenamenetelor se vor parcurge urmatoarele etape:

 1. inscrierea participantilor la antrenamente prin intermediul formularului online (http://eliterunning.ro/inscrieri-la-antrenamente/), începând cu 15 septembrie 2018
 2. start oficial antrenamente incepand cu 15 octombrie 2018
 3. evaluarea participantilor ca nivel de pregatire și obiectiv sportiv personal
 4. impartirea pe grupe in functie de tipul cursei si nivelul de pregatire
 5. definirea unor programe de antrenament specifice fiecarei grupe
 6. pregatirea propriu-zisa a lotului de participanți dpdv fizic cat si dpdv cunostiinte de nutritie, echipament, prevenire accidentari, notiuni specifice alergarii
 7. finalizare antrenamente, ultimul antrenament avand loc pe 27 noiembrie 2018
 8. participarea la competitia de alergare “Maraton 1 Decembrie” din data de 1 Decembrie 2018 la una din curse

Numarul total alocat cetatenilor Sectorului 3 care pot participa gratuit la antrenamentele de alergare de grup este de 120 persoane, din care 20 sunt adolescenti de 12-17 ani.

La antrenamente pot participa si alti doritori de miscare (locuitori ai altor sectoare) in limita a maxim 30 persoane (20 de adulti si 10 adolescenti). Aceste persoane nu sunt eligibile a primi privilegiile oferite locuitorilor sectorului 3 la aceste antrenamente  si la participarea la una din cursele din cadrul “Maratonului 1 Decembrie 2018”.

Locuitorii Sectorului 3 vor primi GRATUIT in functie de prezenta la antrenamente (minimum 6 prezente la antrenamentele ROMÂNIA 100 – Educatie prin Miscare):

 • tricouri tehnice de alergare cu care vor putea sa participe la antremente si la competitie
 • inscrierea la cursa preferata din cadrul  “Maratonului 1 Decembrie 2018”

Conditiile pentru a beneficia de cele de mai sus sunt:

 1. Sa fie inscrisi la antrenamente prin intermediul formularului online (http://eliterunning.ro/inscrieri-la-antrenamente/). Formularul de inscriere la antrenamente va fi disponibil incepand cu data de 15.09.2018 (data la care incep inscrierile) pana la ocuparea tuturor locurilor disponibile (maxim 150 locuri).
 2. Sa faca dovada ca au domiciliul in Sectorul 3
 3. Sa participe la cel putin 6 sedinte de antrenament

Mentionăm că mărimile tricourilor (S-XL) atât pentru barbați, cât și pentru femei, sunt alocate fiecaruia in limita stocului disponibil.

Finalul proiectului România 100 – Educatie prin miscare il reprezinta competitia de alergare “Maratonul 1 Decembrie 2018” – Editia a 8-a, competitie dedicata Zilei Nationale si Centenarului Marii Uniri.

Maratonul 1 Decembrie va avea loc pe 1 Decembrie 2018, in intervalul orar 09.00-15.00, in Parcul Al. I. Cuza din Sectorul 3 si in cadrul lui se vor desfasura urmatoarele probe:

 • Maratonul “1 Decembrie”, 42.2 km

 • Semimaraton, 21.1 km

 • Cursa 11.1 km

 • Cursa fotoliilor rulante, 3.2 km

 • Cursa Cetatenilor Sectorului 3, 3.6 km

 • Cursa 100 km pentru 100 de ani – vom reveni ulterior cu detalii despre aceasta cursă, condiții de înscriere și de participare
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search